Vällkommen till GBunique

Specialist på botox och fillers

Carboxy behandling? Vad är det?

Carboxy behandling är en klinisk och säker behandlingsmetod för föryngring som återställer och rekonditionerar livlös, ärrad, förtida åldrad hud med rynkor och linjer. (Behandlingsmaskinen kan även ställas in för behandling av slapp hud på kroppen, celluliter och hudbristningar). Carboxy tekniken går ut på att injicera små mängder av medicinsk koldioxid (CO2) direkt under huden. Injiceringen åstadkommer en nedbrytning av fetthaltiga avlagringar och stimulerar akut kollagenproduktion. Ger således fast, slät hud.

Kan trötta ögonområden behandlas med Carboxy

Nu äntligen kan hud runt ögonen, som varit svårt att behandla tidigare, behandlas effektivt med Carboxy genom syersättning av det ömtåliga området som lätt blir slappt och mörkt.

Behandlingen tar från 15 min i ansiktet till ca 30 min på kroppen. Behandlingsintervall från var tredje dag i ansikte till större intervall som varje vecka när man tillämpar behandlingsmetoden på olika ställen på kroppen. Behandling med Carboxy therapy förbättrar:

•Mörka ringar genom att öka syresättningen i området

•Påsar under ögonen reduceras genom att huden stramas åt och blygsam fett minskning sker

•Kråksparkar/Rynkor och linjer runt ögonen minskar på grund av kollagenstimulering

•Hängande ögonlock kan lyftas en del genom att dra åt pann-området med strategiskt placerade carboxyinjektioner. Hudens struktur runt ögonen blir bättre på grund av kollagenstimulering.

•Tidigare akkneinflammerad hud med diverse ärr och livlös grå hud.

Carboxy koldioxidbehandling - funkar det

Med Carboxy Therapy i ansiktet behandlar vi dina rynkor, ärr, mörka ringar under ögonen med den s.k. "mirakelgasen" - koldioxid. Carboxymetoden är en snabb och effektiv skönhetsbehandling som ger snabba naturliga lyftresultat.