Vällkommen till GBunique

Specialist på botox och fillers

DOCTOR BABOR PRO THERAPRO PEEL

Effektiv AHA-behandling med fruktsyror som effektivt exfolierar huden och stimulerar hudens förnyelseprocess. Anpassas individuellt till ditt unika hudtillstånd och önskat resultat. Maximal hudförnyelse som ger en jämnare, slätare och friskare hud. Rekommenderas främst som kur-behandling. Fråga din behandlare om en konsultation.

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på och hur länge den får verka. 

I behandligen ingår: 

rengöring

bedömning av hudtyp

djuprengörande mask med 2 nivå

AHA syra pilling

återhämtande mask 

 

Easy TCA Classic Peel används för att behandla vanliga hudproblem. Dessa kan vara ytliga solskador, ojämn hudstruktur, ärrbildning från akne, bristningar, ytliga linjer, rynkor och förstorade porer.

Hur fungerar behandlingen? Triklorättiksyra (TCA) är en kemisk lösning som appliceras på huden. Lösningen gör att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Den nya regenererade huden under är vanligtvis mjukare, mindre skrynklig och jämnare i både ton och färg. 

Det har även visat sig att kemisk peeling är en bra metod för att behandla akne och överproduktion av talg. Peelingen utförs bäst i kur om 3- 5 behandlingar för optimalt resultat men självklart går det att göra en behandling. Du kan snabbt och enkelt få en slätare, lenare och fräschare hud av endast en behandling.

Vi arbetar med ZO SKIN HEALTH och SKIN TECH

Lite info om ZO SKIN HEALTH Sedan mitten av 1980-talet har forskaren, vetenskapsmannen och dermatologen Dr. Zein Obagi varit verksam och han anses vara en av världens främsta experter på hudförbättring. Behandlingarna och produkterna går ut på att hjälpa hudens förmåga att förnya sig själv och målet är att få en balanserad och frisk hud. ZO har i dag ett brett produktspektra som behandlar alla tillstånd från acne, orenheter, grå och matt hud, ärr, rosacea till solskadad hud. Med endast godkända och certifierade kliniker är du som klient i trygga händer. Du som kund får alltid ett anpassat individuellt behandlingsprogram som tas fram tillsammans med din ZO specialist.