Vällkommen till GBunique

Specialist på botox och fillers

Filorga NCTF vitamincocktail

Med hjälp av NCTF vitamincocktail får du en hudföryngring som återger din hud den spänst och lyster som den en gång hade.

Ålder, solexponering, stress och rökning påverkar vår hud. Fina linjer, mindre lyster och porer är några tecken som vi alla kommer att se i vårt ansikte. För en del uppkommer dessa tidigare än för andra och detta har dels att göra med arvsanlag men också beroende på hur och vad vi har utsatt vår hud för. Med NCTF vitamincocktail är det idag möjligt att på ett säkert och effektivt sätt återställa hudens balans och få den att se yngre och fräschare ut.

Vad innehåller NCTF vitamincocktail

NCTF vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser (vitaminer, mineraler, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, samt neukleinsyror) plus hyaluronsyra som återfinns naturligt i vår hud och som skapar celltillväxt, kollagen och elastin.

Effekt och resultat

Behandling med NCTF och microneedling sätter igång en process i huden som ger en ökad produktion av elastin och kollagen. Resultatet gör att hudens struktur och kvalitet avsevärt förbättras. Huden återfår sin spänst och lyster, fina linjer och rynkor minimeras, porerna blir avsevärt mindre och även hyperpigmenteringen minskar. Oftast kan man se tydliga resultat redan efter den första behandlingen men det brukar behövas 3-5 behandlingar för att uppnå det allra bästa och mest varaktiga resultatet.

Att tänka på efter behandling

Du bör inte tvätta ansiktet första kvällen efter behandlingen. Undvik fysisk aktivitet, bastu eller bad närmaste 24 timmarna. Rent örngott och en ren handduk. Huden kommer att vara röd och lite irriterad de första två dagarna efter microneedle behandlingen. Torrhet och lite klåda kan förekomma. Använd alltid Solskydd SPF 50